Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Εμείς οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας καλούμε την Πέμπτη, 14 Μάρτη, 11πμ έξω από το ΙΚΑ Ν. Ιωνίας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του τοπικού υποκαταστήματος αλλά και δεκάδων άλλων καταστημάτων σε όλη τη χώρα.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τους άνεργους, τα σωματεία και τους επαγγελματικούς φορείς να συμμετάσχουν μαζικά για να αποτρέψουμε τη κοινωνική καταστροφή.

Ένας νομός 200.000 κατοίκων, θα εξυπηρετείται από ένα κτίριο! Χωρίς πάρκινγκ, χωρίς γραφεία, χωρίς χώρους αναμονής, με ατελείωτες ουρές, μαζί με τον ΕΟΠΥΥ, το ΚΕΠΑ, το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και τη συγχώνευση νέων ταμείων που αναμένεται να συγχωνευθούν στο ΙΚΑ μέσα στο 2013.
Εγκαταλείπουν ένα ιδιόκτητο κτίριο για να γλυτώσουν τα έξοδα μιας καθαρίστριας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν 2 υποκαταστήματα μέσα στη Λάρισα και θα ιδρύσουν και τρίτο!

Μείωση δαπανών και εξορθολογισμός της διοίκησης που δεν συμβαδίζουν ούτε με εξυπηρέτηση του πολίτη, ούτε με τις ανάγκες των εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Με τις 450 απολύσεις των συναδέλφων της 9Κ και τις αθρόες συνταξιοδοτήσεις λένε τώρα ότι τα καταστήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Αφού μείωσαν μισθούς και συντάξεις, πετσόκοψαν παροχές και έκαναν την ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη είδος πολυτελείας, έβγαλαν έναν στους τρεις εργαζόμενους στην ανεργία και τη φτώχια και οδηγούν τη πληττόμενη νεολαία σε μετανάστες του εξωτερικού, κάνουν και την πρόσβαση στις δομές που έχουν αποφασίσει να διατηρήσουν αδύνατη. Αυτό που είναι ένα ελάχιστο κόστος για το κράτος μετατρέπεται σε δυσβάστακτο κόστος για τον ασφαλισμένο.

Η κοινωνική καταστροφή δεν είναι αναπόφευκτη και πρέπει να την σταματήσουμε. Καλούμε όλους τους συναδέλφους/ισες πανελλαδικά να αναλάβουμε κοινές αγωνιστικές δράσεις.

Στο μονόδρομο της κυβέρνησης, της τρόικας και των μνημονίων απαντάμε με το μονόδρομο των κινητοποιήσεων για μια καλύτερη ζωή και για μια κοινωνική ασφάλιση για όλο το λαό ενάντια στους τοκογλύφους και τους ντόπιους εντολοδόχους τους.

12/3/2013

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΙΚΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου