Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

ΒΟΛΟΣ: Ολοι στην απεργια! Ολοι στην ανεξαρτητη εργατικη ταξικη συγκεντρωση στην πλ Ελευθεριας στις 10πμ!

Η κήρυξη από τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές άλλης μιας 24ωρης εκτονωτικής απεργιακής τουφεκιάς την Τρίτη 16 Ιουλίου,δείχνει έμπρακτα ότι επί της ουσίας δεν θέλουνε να έρθουνε σε ρήξη με την κυβέρνηση, την τρόϊκα και τα μνημόνια αλλά να εξασφαλίσουνε τις θέσεις τους πλάϊ στα λαμόγια του εγχώριου και διεθνούς ιδιωτικού κεφαλαίου.


Την ίδια στιγμή που στον ιδιωτικό τομέα απολύονται εργαζόμενοι κατά εκατοντάδες και η συντριπτική πλειοψηφία όσων εργάζονται ακόμη βρίσκεται κάτω από συνεχείς εργοδοτικούς εκβιασμούς η ΓΣΕΕ προκηρύσσει 24ωρη απεργία.

Την περίοδο που με μια νέα σφοδρή επίθεση της κυβέρνησης, κατά εντολή της τρόϊκας, ξεκινούν ακόμη μαζικότερες απολύσεις στο δημόσιο τομέα και πολλοί υπάλληλοι βρίσκονται ήδη υπό καθεστώς τρομοκράτησης η ΑΔΕΔΥ κηρύσσει 24ωρη τουφεκιά στον αέρα.

Μόνη λύση είναι η αποδέσμευση της εργατικής τάξης από τους γραφειοκράτες των ΓΣΣΕ/ΑΔΕΔΥ και των εργατικών κέντρων που έχουνε ήδη μετατραπεί σε εργοδότες μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ καταβαραθρώνοντας ακόμη κι αυτά εργασιακά δικαιώματα για τα οποία υποτίθεται πως παλεύουνε.

Η πρωτοβουλία για Ανεξάρτητο Κέντρο Αγώνα Εργατών, συνεχίζει να παλεύει πάνω στο ζήτημα της διαρκούς ταξικής πάλης με ενιαίο μέτωπο εργαζομένων και βλέπει την απεργία της Τρίτης μέσα από την απόλυτη ανάγκη να μετατραπεί σε Γενική Πολιτική Απεργία Διαρκείας.
Έτσι μόνο θα ανατραπεί η κυβέρνηση και θα εφαρμοστεί ένα μεταβατικό πρόγραμμα με απώτερο σκοπό την εργατική εξουσία ως μόνη διέξοδο στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και τα μνημόνια των αυτοκτονιών και της συνεχούς εξαθλίωσης του λαού.


Καλούμε σε ταξικό αγώνα και εξέγερση ενάντια στο αστικό κράτος, την εργοδοσία και την συνδικαλιστική γραφειοκρατία.

Όλοι και όλες στην Πλ. Ελευθερίας, Τρίτη 16 Ιουλίου, στις 10 το πρωί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου