Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Καταγγελία του Ανεξάρτητου Συνδικαλιστικού Κινήματος της ΛΑΡΚΟ για τη φασιστική δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
19/9/13 ΛΑΡΚΟ 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Την εκδίκηση που ζητά το αίμα του δολοφονημένου αγωνιστή Παύλου Φύσσα
θα την πάρουν οι εργάτες.
Ο στόχος των φονιάδων ναζιστών, νοσταλγών του Χίτλερ και της Παπαδοπουλικής επταετίας, είναι το εργατικό κίνημα που σηκώνει ανάστημα.
ΦΥΣΣΑΣ
Στόχος τους είναι να φοβίσουν τους αγωνιστές για να αποτραπεί ο συντονισμός των εργατικών απεργιακών κινητοποιήσεων, τώρα που ένα νέο κύμα οργής και αγανάκτησης είναι έτοιμο να σαρώσει τη κυβέρνηση των απολύσεων, των λουκέτων και της μαζικής ανεργίας.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις πολλών κλάδων εργαζομένων, έχει σπείρει τον τρόμο στην άρχουσα τάξη που τρέμει στην προοπτική να πραγματοποιηθεί η απεργία διαρκείας που θα στείλει την κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου στα σκουπίδια της ιστορίας.
Γι αυτό έχουν αμολήσει τα σκυλιά τους ενάντια σε κάθε αγωνιστή που παλεύει στην πρωτοπορία των εργατικών κινητοποιήσεων. Σε αυτή την τακτική εντάσσεται η επίθεση στο Πέραμα και η άνανδρη δολοφονία του Πέτρου Φύσσα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι φασίστες έχουν ήδη δολοφονήσει αδέρφια μας μετανάστες. Λέμε καθαρά και ξάστερα στους φασίστες: Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δεν ξεγελιούνται, ακούμε καθαρά το φιδίσιο κροτάλισμα και θα σας τσακίσουμε για άλλη μια φορά.
Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,
Καταγγέλλουμε πως εδώ και λίγο καιρό τώρα η συμμορία των φονιάδων της χρυσής αυγής, που προστατεύει αυτούς που ληστεύουν ότι εμείς παράγουμε, που επιτίθεται και δολοφονεί αγωνιστές του αντιφασιστικού κινήματος, καλείται επίσημα από συνδικαλιστές του σωματείου μας, περιφερειάρχες, δημάρχους και βουλευτές που την νομιμοποιούν στα μάτια των εργατών ως φορείς λύσεων. Η δολοφονία του Φύσσα είναι η λύση των ναζιστών.
Έτσι οι θαυμαστές των στρατοπέδων συγκέντρωσης της χιτλερικής Γερμανίας, που αναμόρφωναν την κοινωνία με τις «τελικές λύσεις» στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας και εξόντωσης εκατομμύρια ανθρώπους που δεν χώραγαν στην νέα τάξη πραγμάτων, βρίσκουν πάλι βήμα και ξεγελώντας τους εργάτες με έθνος αίμα και φυλή, προσπαθούν να προωθήσουν τις αιμοβόρες και απάνθρωπες λύσεις τους. Η ανατροπή της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων που τους καλύπτει και τους τρέφει (η δολοφονία του Φύσσα έγινε μπροστά στα μάτια ομάδας ΔΙΑΣ), από ένα εργατικό κίνημα ανεξάρτητο από την επιρροή της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας που το υποτάσσει στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης είναι προϋπόθεση για να πάρουμε την εκδίκηση μας.

                                      Ούτε στην ΛΑΡΚΟ, ούτε πουθενά,
                               αποκλείστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου